Liikuntakeskus Lumo

Lahti

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Saksalankatu 6, 15100 Lahti    045 204 8171     asiakaspalvelu@lumolahti.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Tuloksiin ammattilaisen avulla

Mitä SINÄ haluat saavuttaa?

Lumo Valmennus  Lumo Trainerin kanssa on paras tapa auttaa Sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi.

Ammattitaitoinen Lumo Trainer vie Sinut kohti omaa henkilökohtaista tavoitettasi tavalla, joka sopii juuri Sinulle. Kaikki valmennukset räätälöidään aina henkilökohtaisten tarpeiden ja ominaisuuksien pohjalta. Voit olla varma, että saat osaavaa ja ammattitaitoista opastusta.

Haluatko kenties juosta maratonia? Sitoa itse jälleen kengännauhasi? Haluatko saada enemmän irti omasta lempilajistasi? Oletko menossa naimisiin tai haluatko muuten päästä kuntoon? Tarjoamme Sinulle projektiasi tukevan valmennuksen, oli tavoitteenasi sitten painonhallinta, kiinteytys tai lihasmassan kasvatus.
Lumo Trainerin avulla opit tekemään liikkeet oikein, ja niin liikunta kuin ravinto-ohjelmasi räätälöidään tavoitteidesi mukaan.

Valmennus sisältää mm. henkilökohtaisia tapaamisia trainereiden kanssa, suunnittelua, käytännön harjoittelua, valvontaa sekä motivointia.
Mietityttääkö Lumo Trainer Valmennus? Trainerin käyttö voi kuulostaa vain filmitähtien ja huippu–urheilijoiden oikeudelta. Tosiasia on, että suurin osa Lumo Trainereiden asiakkaista on tavallisia liikkujia, jotka haluavat saavuttaa tulokset varmemmin ja hyvällä motivaatiolla. Valmennuksen käyttö on yhä suositumpaa, koska se tuottaa varmoja tuloksia riippumatta kuntotasosta tai iästä. Saat tutustumistunnin kuntosalin puolelle Lumo Trainerin ohjauksessa hintaan 25 €.