Liikuntakeskus Lumo

Nastola

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Tehdastie 10, 15560 Nastola    045 204 8227     asiakaspalvelu@lumonastola.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Ryhmäliikuntavastaavan terveiset

20.02.2017

Ryhmäliikuntavastaavan terveiset Lue ryhmäliikuntavastaava Jeren terveiset kaikille Nastolan liikkujille

Upouusi ja tilava ryhmäliikuntatila mahdollistaa huippulaadukkaat ryhmäliikuntatunnit Lumolla. Valikoima erilaisten tuntien suhteen on todella laaja, jonka takia jokainen löytää varmasti itselleen mieleisen tunnin liikkua.

Tuleva ryhmäliikuntakattaus pitää sisällään mm. Pilatesta, Joogaa, sisäpyöräilyä, crosstraining-tunteja, steppiä, Zumbaa, LesMills-tunteja, Putkirullausta, ja paljon muuta.

Ohjaajavahvuudestamme löytyy monta tuttua kasvoa, jotka ovat olleet mukana Lumossa jo pitkään. Lisäksi saamme tiimiimme lisää energiaa uusista ohjaajista, jotka tuovat mukanaan uusia ideoita tunneille.

Tunteja löytyy sekä aamuisin, että iltaisin. Ja mikäli iltatreenaaminen kiinnostaa perhellisiä liikkujia, ottavat lastenmaailman ohjaajat mielellään perheen nuorimmat mukaan leikkeihin oman treenisi ajaksi.

Ryhmäliikuntavastaavan kolme kovaa vinkkiä ryhmäliikunnan aloittamiseen:

1. Ole rohkea ja ennakkoluuloton. -Kokeilemalla uusia tunteja saat viikon treeneihin monipuolisuutta ja voit löytää juuri sen oikean tunnin sinulle.
2. Ota kaveri mukaan. - Kun tulet tunnille kaverin kanssa, tiedät varmasti ettet ole ainoa ensikertalainen tunnilla ja kynnys aloittaa on pienempi.
3. Aloita maltilla. - Yleensä ohjaajat käyttävät tunneilla samaa ohjelmaa 1-2kk, joten ensimmäisellä kerralla ei ole mitään tarvetta ylisuorittaa, ja saada itseään aivan rikki. Lisäämällä seuraavalle kerralle isompia painoja, tai nostamalla vastusta pyöräilytunnlle takaat, että kehitys on jatkuvaa. Näin myös opit tuntemaan omaa jaksamista ja voit haastaa itseäsi yhä enemmän.

Tervetuloa tunneille! <3

- Jere