Liikuntakeskus Lumo

Nastola

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Tehdastie 10, 15560 Nastola    045 204 8227     asiakaspalvelu@lumonastola.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Asiakaskirje

20.02.2017

Asiakaskirje TÄRKEÄ TIEDOTE NASTOLAN ASIAKKAILLE :)

Asiakaskirje Nastola

Synttärit

On taas se aika vuodesta: Syntymäpäivät ja Lumo täyttää 7 vuotta. Järjestämme Nastolassa syntymäpäiväviikon 9.-14.4. Ohjelmistossa mm. testauspäivä, treenivaatekirppis, inbodymittausta, tuote-esittelyä, kakkua ja salaattia.... Lue tarkempi ohjelma sivuiltamme :)

 

Painonhallintaryhmä

Haluatko parempaa jaksamista arkeen? Uusia oivalluksia painonhallinnassa? Päästä pysyvässä elämäntapamuutoksessa hyvään alkuun? Kaipaatko ryhmän tukea muutoksessa?

Lumolla starttaa ravintovalmennukseen ja liikuntasuorituksiin perustuva painonhallintaryhmä. Opi syömään oikein, liiku sopivasti, ja karista ylimääräiset kilot ja sentit pysyvästi! Olisiko tämä viimeinen laihdutuskertasi? Stop painon jojottelulle ja pikadieeteille! Tule mukaan miehille ja naisille sopivaan 2 kuukauden painohallintaryhmään. Ryhmä järjestetään Lahden Lumossa.

Ohjaajana Personal Trainer ja fysioterapeutti Säde Kalaja. Lue lisää nettisivuiltamme ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan.

 

Juoksukoulu

Jo perinteeksi muodostunut Lumon juoksukoulu starttaa taas toukokuussa. Ensi asiakaskirjeessämme tiedotamme lisää kurssista.

 

Ryhmäliikunta

Lumon tämän kuukauden suositus ryhmäliikunnassa on Intervalli Step. Tiistaisin klo 17:30 alkavalla Step-tunnilla käytetään välineenä step-lautaa, jolloin harjoitetaan erityisesti jalkojen ja pakaroiden lihaksia. Koreografia: helppo-keskitaso. Taattu hiki ja hyvä fiilis, joten ei muuta kuin tuntia varaamaan!