Liikuntakeskus Lumo

Lahti

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Saksalankatu 6, 15100 Lahti    045 204 8171     asiakaspalvelu@lumolahti.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatuntimme ovat ikään tai kokoon katsomatta kaikille avoimia. 

 

Arvoisat Liikuntakeskus Lumon asiakkaat,

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi teemme väliaikaisia muutoksia liikuntakeskuksessamme:

Suljemme lastenmaailman ovet maaliskuun loppuun asti.

Rajoitamme 16.3. alkaen ryhmäliikuntatuntien osallistujamäärän max. 10 henkilöön/tunti. Näin varmistamme THL:n suositteleman metrin turvaetäisyyden toteutumisen ja vältämme lähikontaktin. Olemme joutuneet poistamaan varaukset tunneilta, joilla on yli 10 varausta. Pyydämme teitä ystävällisesti tarkistamaan oman varaustilanteenne ja tarvittaessa varaamaan paikan uudestaan haluamillenne tunneille.

Kuntosali on toistaiseksi asiakkaidemme käytössä normaalisti. Seuraamme kuitenkin tarkasti tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Pyydämme asiakkaitamme ottamaan hygienian erityisen vakavasti taudin leviämisriskin pienentämiseksi. Pesettehän kädet ennen salille menoa sekä poistuessanne salilta. Myös laitteet sekä ryhmäliikunta välineet on pyyhittävä huolella käytön jälkeen. Kiitos!

Huom! Mikäli olet juuri palannut ulkomaanmatkalta ethän tule salille 14 vuorokauteen.

 

 

Tunnille tarvitset mukaan sisäliikuntakengät, treenipyyhkeen, juomapullon ja mukavat liikuntavaatteet. 

Oli tavoitteesi sitten aerobinen harjoittelu, lihaskunnon parantaminen tai rasvanpoltto ja kiinteytys, löydät monipuolisesta tuntivalikoimastamme mukavan tavan kuntosi kohentamiseen ja terveyden edistämiseen. Erityisesti Voimala -tunnit ovat hauskoja ja sosiaalisia kiertoharjoitteluhetkiä!

Kehonhuolto tunnit kuten venyttely, jooga ja pilates ovat pääasiassa rauhallisia kehon ja mielen huoltotunteja. Ne alentavat stressitasoa ja luovat kokonaisvaltaista hyvää oloa. 

Seniori-tunnit: Elämänkokemuksen karttuessa terveyden ja toimintakyvyn ylläpidon merkitys korostuu, joten ohjelma on suunniteltu erityisesti ikääntyvien tarpeita ajatellen, sosiaalista puolta unohtamatta. 

Mukaan voit tulla koska vain! Ensimmäinen käynti on tutustumista, jolloin saat yleisvaikutelman tunnista. Kerro ohjaajalle, että olet tutustumassa, niin hän osaa tarvittaessa antaa sinulle lisäohjeita ja neuvoja.

Palvelumme ovat Sinua varten. Tule rohkeasti mukaan!