Liikuntakeskus Lumo

Lahti

Aikataulut  |  Tuntiajanvaraus    facebook
Saksalankatu 6, 15100 Lahti    045 204 8171     asiakaspalvelu@lumolahti.fi

Haluatko tutustua Lumoon veloituksetta?

Otamme Sinuun yhteyttä pian!

Kotiinnoutopalvelu - Lumo Trainer -palvelulla onnistut!

OHJATTU KORTTI - Haemme sinut vaikka kotoa

Paras mahdollinen vaihtoehto ohjattuun saliliikuntaan! Ei niksejä, kiksejä tai jojoiluja, vaan ammatilaisten neuvoja ja motivointijujuja jokapäiväiseen, suomalaiseen ruokavalioon yhdistettynä terveelliseen säännölliseen liikuntaan elämäntapana - kaiken tämän tavoitteena pysyvästi terve, uusi, kauniimpi ja kaikessa energisempi - Sinä!

Miksi?

Joskus salilla käyminen vaatii paljon. Tulee ala- ja ylämäkiä, säännöllisyys ja johdonmukaisuus saattaa puuttua, tarvitset lisäneuvoa. Nämä seikat vaikuttavat usein myös tulosten saavuttamiseen ja motivaation pysyvyyteen.

Olemme kehitelleet palvelun, jossa trainer on sitoutunut onnistumiseesi ja auttaa sinua jatkamaan systemaattisesti päivittäen ohjelmaasi 3 kk välein.

Miten?

Ammatilaisten Lumo Trainereiden neuvoja toimivaan, omatoimiseen terveelliseen ja oikein liikkein tehtyyn harjoitteluun. Noudattamalla neuvoja et riko jäseniä tai saa ylimääräisiä kipuja, vaan harjoittelet turvallisesti ja itsellesi sopivan tehokkaasti. Sinä valitset Lumo Trainerin.

Trainer -palvelu on sidottu kuukausittaiseen kausikorttiisi, joka mahdollistaa taloudellisimman tavan käyttää sekä salia että Personal Training -palvelua. Yksi hinta, monta palvelua sisällä!

Ohjattu kortti sisältää:

  • Säännöllisen seurannan
  • Pitkän ja tiiviin yhteistyön Lumo Trainerin kanssa
  • Tulosten saavuttamisen
  • Kuntosalikortin (voit myös sisällyttää ryhmäliikunnan korttiisi)
  • Suosittelemme: Wellness -avain auttaa seurannassa (1,25 €/vko)
  • 5 x 25 min treeniaikoja, päivitä ohjelmasi joka 3 kuukausi tulosten takaamiseksi!*

Kysy lisää hinnoista asiakasneuvojiltamme, joilta voit varata ajan keskusteluun numerosta 045 2014 8227. Voit lähettää myös viestiä sähköpostitse asiakaspalvelu@lumonastola.fi

*Voit myös käyttää 5 x 25 min treeniajat ohjaajan kanssa treeniin tai ruokavalioneuvontaan.